Informatii Livrare

Livrarea se face in 24-48H prin curier rapid pe tot teritoriul Romaniei.

Comenzile se fac online sau telefonic la nr:

Mobil: 0734145780

Fix : 0356007532

Produsele se livreaza insotite de bon fiscal, factura si garantie.

Toate anvelopele prezentate pe site sunt in stoc!
Consultati oferta noastra si alegeti cauciucurile potrivite pentru dumneavoastra. In cazul in care, pentru a putea lua o decizie, aveti nevoie de mai multe informatii legate de anvelopele prezentate, contactati-ne telefonic, iar consultantii nostri va vor oferi toate informatiile necesare.

Comanda

Puteti alege din 2 modalitati de comanda:

COMANDA ONLINE
Prin intermediul butonului "COMANDA"  din pagina cu detaliile anvelopei selectate, aveti acces la formularul de comanda online. Dupa selectarea numarului de anvelope dorite, completati datele personale, informatiile legate de transport si daca e cazul informatiile legate de persoana juridica. Toate comenzile vor fi confirmate telefonic de aceea este important sa va asigurati ca ati completat corect numarul de telefon.

COMANDA TELEFONIC
Pentru a comanda telefonic sunati la unul din numerele de telefon   

0356007532

0734145780

MODALITATI DE PLATA
1) Plata ramburs cu numerar
Plata cu numerar se face în lei, integral la primirea coletului, către curierul care efectuează livrarea. Curierul are obligatia sa vă elibereze chitanța pentru suma încasată.

2) Plata prin ordin de plată (OP)
Plata prin ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de firma noastră și în urma confirmării telefonice a comenzii. Va rugăm verificați telefonic disponibilitatea produsului înainte de efectuarea tranzacției, în cazul în care alegeți această metodă de plată.

Plata se face către SC RUBBER CAR SRL, Cod unic înregistrare: RO25207550, în contul: RO16BTRL03601202W63293XX, deschis la BANCA TRANSILVANIA. Livrarea mărfii se face imediat după confirmarea plății prin email la adresa [email protected]
Program de lucru: de luni pana vineri intre orele 8-18, sambata 8-15

Contact Rapid

Rubber Car | Anvelope Vara | Anvelope Iarna | Anvelope All Season
Designed by ProjectMedia RubberCar © 2015 | ANPC.GOV.RO